Meny
Promotion / Svenska Dagbladet

Intressant och fascinerande läsning!

DSC_0141

DSC_0158-tile

DSC_0143

Minns ni att jag häromveckan berättade för er om Svenska Dagbladet? För mig har SvD blivit en viktig del av min vardag och jag börjar varje morgon med att ta del av Morgonrapporten. Under kvällen tar jag mig tiden till att ta del av mer sådant som intresserar mig.

Nu lanseras den nya delen Livet och där har jag hittat flera artiklar som intresserat mig mycket. Bland annat har jag läst om Carl som lever sitt liv som guldmunk och där han ger en inblick i hur livet är i frivilligt celibat. Så fascinerande och ett väldigt normavvikande livsval som jag läste med stor spänning. Avdelningen Livet bevakar alltifrån psykologi och lärande till föräldraskap och träning. Ämnen som jag kan ha nytta av i mitt vardagsliv och som jag finner intressanta att lära mig mer om. SvD har verkligen en fantastisk bredd och god kvalité vilket jag uppskattar. Och jag skulle vilja säga att det finns något för alla att ta del av.
Vill du också hänga med på ett enkelt sätt och ta del av sådant som intresserar just dig? Då kan du ta del av mitt fina erbjudande som ger dig tre månaders kostnadsfri digital prenumeration på SvD genom att klicka HÄR!

 

 

0

No Comments

    Leave a Reply