Meny
May Beauty / Promotion

Min hemliget för ren och fräsch hy!

Hej vännerna!

En våruppfräschning pågår just nu. Från topp till tå skulle man kunna säga. Välbehövligt. Och en av mina bästa grejer när jag ska göra något bara för mig själv. Nämligen hudvård.

Ren hud är helt klart något jag eftersträvar men jag har en ganska så klassisk blandhy med en del igentäppta porer särskilt vid näsvingarna. Störigt men går ju faktiskt att åtgärda enkelt. Ni ska få se hur, alldeles straxt!

 

Jag har nämligen fått prova May Beautys Incredible Pore Strip som ska ta bort pormaskar samtidigt näsan blir märkbart renare efter endast en användning.

DSC_1764-tile

Här har vi förpackningen med 12 st Pore Strips! Och min näsa före behandlingen.

DSC_1768

Jag fuktar näsan försiktigt. Allra bäst är att använda en handduk. Remsan ska fortfarande vara vit på utsidan, om den är svart har man haft för mycket vatten nämligen.

DSC_1782-tile

Därefter tar jag bort plastskyddet från remsan.

DSC_1802

Och sätter den på näsan. Låter verka i 30-40 minuter. 

DSC_1812-tile

När remsan är helt och hållet torr så drar jag bort den från näsan. 

DSC_1814-tile

Med ett knyck är remsan borta. Och med den kom också prick allt jag INTE vill ha på min näsa. Uäh för pormaskar och torr hy alltså… Jag är ingen bra hudterapeutkandidat om man säger så.

DSC_1860

DSC_1646-tile

Känslan efteråt? Ytterst njutbar och ren. En av mina bästa känslor helt klart och det här blir från och med nu en regelbunden del av min hudvårdsrutin. Jag gissar på att det är lagom att använda Pore Strip var och varannan vecka för min egen del för att hålla huden på näsan fräsch och ren.

Blir du också sugen på att prova MayBeautys Pore Strip precis som jag gjort? Och rengöra huden på och runt näsan riktigt ordentligt och slippa tilltäppta porer, glåmig och trist hy enkelt och snabbt?

Just nu får du med koden “juliastrip” 30% rabatt på en förpackning med 12 st Pore Strips. Rabatten dras av i kassan och hemsidan hittas HÄR.

puss

Julia

0

2 Comments

 • Maria Silver
  maj 13, 2019 at 10:51 e m

  Tack för tips o rabatt. Har klickat hem denna så får vi se om det hjälper mot pormaskarna på näsan som jag tycker kan vara svåra att behandla.

  Reply
  • juliak
   maj 15, 2019 at 9:52 f m

   Håller tummen 🙂 KRAM

   Reply

Leave a Reply