Meny
Promotion / Svenska Dagbladet

Min viktiga morgonrutin och ett tips!

Min morgonrutin varje morgon. Att scrolla genom SvD:s morgonrapport. Den ger mig koll och översikt på läget just nu. Både i Sverige och omvärlden. I lagom dos. Så vill jag börja morgonen. Vi har det alla kämpigt just nu och vi kan liksom inte värja oss. Nyheterna bör tas del av varje dag, det är ett ansvar idag då vi lever mitt i en pågående pandemi.

batch 2batch 2DSC_0623

 

Lite senare på dagen fördjupar jag mig gärna i nyheterna och tar del av olika artiklar som intresserar mig.

batch 2DSC_0644

Den här var riktigt bra! Särskilt i dessa tider när man spenderar maximalt med tid hemma. De 40 bästa filmerna på Netflix just nu!

batch 2DSC_0620

Vad tycker ni om för slags filmer? Jag vill nog få skratta så mycket som möjligt just nu känner jag… Eller få ta del av vackra mysiga miljöer. Har ni någon favoritfilm, dela gärna.

batch 2DSC_0648

SvD ger mig en unik bredd och oerhört hög kvalitet och det är verkligen av största vikt för mig när jag läser nyheter. Ett extra plus är verkligen alla oerhört intressanta artiklar som jag kan ta del av.

Jag kan varmt rekommendera er som inte redan provat att ta del av mitt fina erbjudande med tre månaders kostnadsfri prenumeration på SvD genom att klicka HÄR.

0

No Comments

    Leave a Reply