Meny
Akademibokhandeln / Promotion

Några av mina bästa julklapptips!

 

DSC_0204

Hej hjärtan,

Adventstider pågår. Och jag älskar det av hela mitt hjärta. Hela den här perioden från adventsförväntan till självaste jul och juldagarna är dedikerad mys, pyssel, gemenskap, tid att läsa och spela, glädje och vila.

Det mysigaste jag vet om är att få ge. Det finns ingenting som slår det. Att hitta den där absolut perfekta klappen till någon man håller av.

Håller ni inte med?

Hos Akademibokhandeln finns det små och stora presenter, för alla sorters önskningar och alla sorters plånböcker! Jag älskar att botanisera i sortimentet hos Akademibokhandeln bland böcker, pennor, anteckningsböcker, spel, pyssel och annat. Särskilt när jag letar efter presenter. Jag vågar påstå att Akademibokhandeln är den allra bästa butiken för just presenter. Där finns något som kan uppskattas av precis alla.

Vi tar en titt på några av mina favoriter!

 

DSC_0193-tile

Pyssel är alltid uppskattat hemma hos oss!

dsc_0220-tile

Mysiga träpärlor! Perfekt för en pysslig liten.

DSC_0201

DSC_0224-tile

Mysigt kit med brevpapper. Åh blir alldeles nostalgisk av just brevpappret. Jag är ju uppvuxen på brevväxlingstiden ni vet. Bästa bästa var ju när man fick ett kuvert i brevlådan som var lite bulligt sådär. Då visste man att brevkompisen lagt något roligt i. En tablettask eller ett par sudd kanske…

DSC_0206

Nog för att det bästa är att ge men jag brukar ge mig själv också. Den här boken står högt upp på önskelistan. Käka Grönt skriven av Julia Tuvesson. Bonus är att man får 10 extra recept på köpet om man köper boken hos Akademibokhandeln.

DSC_0213

Memory vet jag blir en poppis present hos oss. Kanske till Belle? Hon tycker om djur och är en hejare på att komma ihåg. Jag har inte ens chans.

dsc_0216-tile

Så otroligt snygga bilder på memorykorten tagna av Mattias A. Klum. i ett unikt designsamarbete med Akademibokhandeln.

DSC_0181

För att se fler av mina favoriter så klickar ni er vidare till Akademibokhandelns hemsida HÄR.

Ni får just nu 15% rabatt när ni handlar på akademibokhandeln.se om ni anger kod JULIA15 ! Så passa på att handla klapparna redan nu.

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply