Meny
Posterlounge / Promotion

Nypiffat med enkla medel hemma hos oss!

🎹

Det hÀr Àlskar jag. Att pÄ ett enkelt sÀtt skapa en kÀnsla hÀr hemma. En ny kÀnsla.

Och jag tycker att oerhört mycket sitter i det jag vĂ€ljer att hĂ€nga upp pĂ„ vĂ€ggarna. Eller för all del det som stĂ„r och lutar mot en vĂ€gg eller ett fönster. För hemma hos oss Ă€r det inte bara platsbrist utan Ă€ven vĂ€ggbrist. Vi har mer fönster Ă€n vĂ€gg kĂ€nns det som…

NÄvÀ. Jag ska visa er hur jag piffat till det hÀr hemma! Jag har valt ut nÄgra favoriter frÄn Posterlounge. Först gÄr vi till köket!

batch 2DSC_1300 posterlounge

batch 2DSC_1325 posterlounge

batch 2DSC_1333 posterlounge

batch 2DSC_1327 posterlounge

batch 2DSC_1339 posterlounge

batch 2DSC_1348 posterlounge

batch 2DSC_1335 posterlounge

batch 2DSC_1372 posterlounge

Visst Àr den underbar? Claude Monet Àr en av mina bÀsta bÀsta. Har besökt hans bostad som barn och det Àr verkligen en av de konstnÀrer som inspirerar mig allra mest. Och nu en gnutta Monet i mitt kök. Jag satte printet i en gammal loppisfyndad ram men hos Posterlounge finns förstÄs fina ramar att köpa ocksÄ och de Àr handgjorda i deras egna verkstad.

HÄR finns citronprintet!

 

batch 2DSC_1376 posterlounge

batch 2DSC_1383 posterlounge

batch 2DSC_1410 posterlounge

batch 2DSC_1411 posterlounge

batch 2DSC_1391 posterlounge

I punschis stÀllde jag ett blomsterstilleben av Renoir. Jag Àlskar som ni nu kan ana Impressionismen. Min favoritstil och det Àr nÄgot alldeles sÀrskilt med penseldragen och det lite nÀstan slarviga. fast man vet att de var sÄ grymt skickliga konstnÀrer och förmodligen kunde mÄla av allt de ville likt fotografier. Men ja, den hÀr stilen har alltid varit den jag Àlskar allra mest.

Återigen ingen vĂ€ggyta men att stĂ€lla tavlor pĂ„ fönsterbrĂ€dor har jag gjort sedan alltid. Blir superfint tycker jag.

HÄR hittar ni blombilden.

 

batch 2DSC_1390 posterlounge

batch 2DSC_1382 posterlounge

batch 2DSC_1380 posterlounge

batch 2DSC_1389 posterlounge

batch 2DSC_1387 posterlounge

NÄgra mindre bilder hamnade vid min arbetsplats. I en loppisfyndad 50-tals ram. HÀrligt att kunna byta bilder efter humör och kÀnsla. Just nu kÀnner jag vÀldigt mycket för Carl Larsson och Àr alldeles förÀlskad i den hÀr bilden som Àr inramad. Jag ska införskaffa mig en större att hÀnga upp pÄ en vÀgg i vÄrt hus pÄ Gotland. TÀnk om jag och Isabelle skulle komma ivÀg pÄ en tripp till Dalarna den hÀr sommaren, dröm!

HÄR hittar ni den!

 

Jag uppskattar det otroligt fina stora sortimentet hos Posterlounge och att prick alla mina favoritkonstnĂ€rer finns representerade i posterformat. Och jag vĂ„gar nĂ€stan pĂ„stĂ„ att det finns nĂ„got för precis varje smak faktiskt…

Posterlounge trycker Àven pÄ andra material Àn papper. SÄ man vÀljer helt sjÀlv vilket tryckmaterial man önskar till sin tavla. TÀnk vad fint med ett alfabet pÄ trÀ till barnkammaren till exempel?

HÀr kommer nÄgra av mina personliga favoriter som jag gÀrna skulle vilja ha hÀr hemma. Kanske blir en uppdatering till hösten.

collage posterlounge

Marint tema. Alltid snyggt. Manets segelbĂ„tar hittas HÄR.

Carls Larssons  illustration ( bokomslag?) som poster hittas HÄR.

 

Helene Schjerfbecks Dancing Shoes finns HÄR.

Ännu ett fint citronprint finns HÄR. Det Ă€r nĂ„got med citroner…

 

Monets nĂ€ckrosor. Minns att jag hade en affisch pĂ„ mitt flickrum…klassiker och alltid alltid lika vackra. HÄR finns den.

J som i jasmine! BokstĂ€ver med blommor i ljuv kombo finns HÄR. TĂ€nk barnrum?

Fotokonst Ă€r fint. Audrey Ă€r fin. HÄR finns postern!

 

Rosor i en vas av Manet. BedĂ„rande! HÄR finns den.

 

Blir ni ocksÄ sugna pÄ egna fina bilder att piffa med sÄ ger koden JULIAK15 15 % rabatt pÄ hela sortimentet ( ej presentkort ). Giltig till och med den 13:e juli 2020. 

Klicka vidare HIT för att kika pÄ sortimentet och mina tips pÄ sökord Àr citron, Manet, Monet, Carl Larsson, alfabetet, Renoir och Hilma af Klint. Mmm sÄ mycket fint!

puss

Julia

 

0

No Comments

    Leave a Reply