Meny
Promotion / Readly / Tips

Oändliga mängder med inspiration med Readly!

 

IMG_9905

DSC_9925

DSC_9928

IMG_9915

Hej gullisar!

Jag passar på att tipsa om en så himla bra tjänst som jag samarbetar med på Instagram just nu. Just sådana här samarbeten tycker jag är härliga. Tjänster som på något sätt antingen underlättar livet eller som i det här fallet ger mig guldkant på tillvaron.

Jag älskar ju att läsa tidningar och är nog en riktig samlare av just tidningar. Sisådär hållbart ekonomiskt och med hänsyn till vår miljö som behöver all omtanke den nu bara kan få.

Jag har fått prova en för mig helt ny app som heter Readly. I den finns över 3000 tidningar, internationella titlar inkluderade.

Jag får läsa obegränsat och får väldigt mycket läsning för pengarna. Jag kan spara ner artiklar och tidningar i ”offline” -läge och läsa internationella tidningar som jag annars har svårt att få tag i. På ett smidigt och miljövänligt sätt. 

Jag älskar att kunna kunna spara ner artiklar som jag vill dela och recept som jag vill spara. Råkar ju vara en aning slarvig med sådant och kommer aldrig riktigt ihåg var jag sparat just recept… Nu har jag de alltid tillgängliga och kan enkelt bläddra bak i arkivet bland mina favorittidningar.

Readly är perfekt för hela familjen då ett konto kan delas på 5 enheter/personer.

Vill du också prova på Readly? Och ha tillgång till en obegränsad mängd med läsning bland flera tusen olika tidningar för endast 9 kr för en månad? Klicka då HÄR för att komma till erbjudandet. Du avslutar tjänsten när du vill utan bindningstid och erbjudande gäller en månad.

Sköt om er!

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply