Meny
Posterlounge

Såhär skapar jag stämning!

Reklam för Posterlounge!

 

Ett av de enklaste sätten att skapa en stämning och känsla här hemma! Med några nya favoriter från bästa Posterlounge.

 

Jag tycker att oerhört mycket av just känslan här hemma sitter i det jag väljer att hänga upp på väggarna. Eller för all del det som står och lutar mot en vägg eller ett fönster.

Hemma hos oss är det inte bara platsbrist utan även väggbrist hehe… så att luta en tavla mot fönstret är inte bara vackert utan praktiskt om man råkar ha brist på väggyta.

Visst är den underbar? Vincent van Goghs blomsterstilleben i blåa och gröna toner.  Jag satte printet i en gammal loppisfyndad ram men hos Posterlounge finns förstås fina ramar att köpa också och de är handgjorda i deras egna verkstad.

Favvis!

Det blev några till. Så prisvärda och sortimentet hos Posterlounge är ENORMT. Där finns garanterat något för varje smak.

Härligt att att kunna variera efter smak och tycke.

Förra året hade jag ett så stort sug efter Carl Larsson och drömde om en weekend till Lilla Hyttnäs. Så blev det. Och än idag är de en av mina största inspirationskällor, konstnärsparet Carin och Carl Larsson.

Så nu hänger söta tavlan “Lisbet metar” i vårt Gotlandshus. Kommer bli fin på övervåningen när den är färdig. Mot en blommig tapet kanske…

Slog även till på den här bedårande illustrationen. Törnrosa av Carl Larsson.

Hur härlig i ett barnrum?

Och ännu mer blommor. För det älskar jag ju.

Helene Schjerfbecks luktärtor är fantastiska. Har inte bestämt mig för var den hamnar än…underbara färger och snyggt format.

Marint tema. Alltid snyggt. Manets segelbåtar är så himla fina.

Jag uppskattar verkligen det otroligt fina stora sortimentet hos Posterlounge och att alla mina favoritkonstnärer finns representerade i posterformat. Som jag nämnde innan så finns där verkligen något för alla rum och smaker.

Posterlounge trycker även på andra material än papper. Så man väljer helt själv vilket tryckmaterial man önskar till sin tavla. Tänk vad fint med ett alfabet på trä till barnkammaren till exempel?

 

Blir ni också sugna på egna fina bilder att piffa med så ger koden JULIAK15PL som gäller från och med idag till och med den 25:e maj 15% rabatt på hela sortimentet ( ej presentkort ).

Klicka vidare till Posterlounge för att ta en titt på sortimentet. Mina bästa tips på sökord är citroner, Manet, Monet, stilleben, blommor, Carl Larsson, alfabetet, Renoir och Hilma af Klint. Så mycket fint som kommer upp då!

puss

Julia

 

 

 

 

 

 

 

+1

No Comments

    Leave a Reply