Meny
Älvsbyhus / Promotion

Precis så som man vill ha det!

DSC_0105

 

DSC_0095

DSC_0101

DSC_0126

 

Här sitter jag i det som idag är vårt drömkök som vi planerat tillsammans utifrån våra behov och förutsättningar. Åh vad jag tycker om vår breda kyl. Den perfekta gråa nyansen på väggarna. Och all förvaring som vi ändå lyckats få in trots ganska liten yta. Ja just ja, det viktigaste. Att det känns hemtrevligt. Det är här vi är om vi inte är i vardagsrummet eller ute. Huset hjärta bokstavligt talat. Precis så som vi vill ha det.

Med Älvsbyhus som för övrigt är Sveriges allra största småhustillverkare sedan 20 år tillbaka kan du också bygga ditt hus, rum för rum, exakt precis så som du vill ha det.

Ungefär som när jag var liten men då använde jag tidningar, papper, sax och lim när drömrum fantiserades fram…Gjorde ni också så? Jag kunde verkligen fördriva timmar på planering av hus och rum som barn.

Nu kan jag göra det som vuxen men i en modernare version online på Älvsbyhus hemsida. Det är så himla roligt och väldigt enkelt att bygga sitt alldeles egna drömhus på hemsidan. Precis så som man vill ha det!

Prova du också genom att klicka HÄR. En mysig och rolig stund utlovas!

puss

Julia

0

6 Comments

 • Maria
  februari 25, 2020 at 10:51 f m

  Hej! Är den fina kökssoffan ny eller ett loppisfynd?

  Reply
  • juliak
   februari 26, 2020 at 3:55 e m

   Ny från Svenssons i Lammhult! KRAM

   Reply
 • Ulrika Magnusson
  februari 28, 2020 at 2:01 e m

  Hej Julia,
  Usch känner mig inte alls snäll och lite tjatig. Men jag ställde en fråga till dig om era golvplaner, efter ni slipat trärena. Jag är otålig (förlåt) och scrollar som en tok varje dag för att se om du har svarat. Dessutom har jag glömt i vilket inlägg jag ställde frågan. Vilket gör det än mer förvirrat för mig när jag försöker hitta om du har svarat. Förlåt att jag ligger på. Vill bara inte bli bortglömd 😉 Trevlig helg!

  Reply
  • juliak
   februari 28, 2020 at 10:22 e m

   Svarade men jag svarar här också 🥰 Vit hårdvaxolja är min plan! KRAM

   Reply
   • Ulrika Magnusson
    februari 29, 2020 at 7:42 f m

    Men oj, jag har missat ditt tidigare svar. Tack snälla söta för att du svarade igen. Då måste jag ha ställt frågan i ett annat inlägg som jag inte hittar nu 😉

    Reply
    • juliak
     februari 29, 2020 at 8:07 f m

     🥰

     Reply

Leave a Reply