Meny
Lumene / Promotion / Skönhet

Sminktipset!

DSC_2946

DSC_2952

DSC_2889

 

Godmorgon hjärtan!

Alltså herregud vilken berg och dalbana jag är just nu.

Kan det höra ihop med att jag börjar närma mig medelåldern? Min hormoner har jag stenkoll på typ. Så det är inte det.

Det handlar om livsfunderingar helt enkelt och jag har liksom fastnat.  Men man kanske får lov att fastna lite och vända ut och in på sådant man går och funderar på. För att sedan ta ett steg framåt och gå en bit till. Äsch jag vet inte. Men så är det med det. Lite vilset läge. Någon mer som funderar på livet lite extra just nu?

Till något mindre komplicerat. Smink. Jag är ju ingen sminktjej på det sättet men tackade snabbt ja till ett samarbete med Lumene som jag har på Instagram just nu. Kika in DÄR och gå vidare till mina stories om ni vill se videos.

Produkterna är för himla bra för att jag inte ska passa på att visa de även här. Så här kommer ett tips på två stycken helt och hållet för mig oumbärliga sminkprodukter som finns i min necessär. När det kommer till smink så är min stil naturlig och fokuset ligger alltid på huden. En ren, fräsch känsla med lyster är det finaste jag vet om och det är precis vad jag uppnår med Lumenes foundations. 

När jag vill ha en naturlig strålande bas använder jag Natural Flow Fluid Foundation som ger mig den där osminkade looken med naturligt lyser som jag älskar. 

När jag vill ha en så perfekt hud som möjligt så använder jag Blur 16H Longwear foundation som suddar ut prick alla ojämnheter samt fina linjer. Ibland duttar jag den endast under ögonen för att sudda ut de trötta spåren som finns där ibland. 

Förpackningarna är tillverkade av hållbara material, det finns många olika nyanser att välja mellan, produkterna är veganska samt innehåller noga utvalda näringsgivavande ingredienser från den nordiska naturen.

Med koden LUMENEX25 får ni just nu 25% rabatt på Lumenes foundations HÄR . Koden gäller fram till 31 oktober!

 

Okej dags att fånga dagen.

puss

Julia

0

4 Comments

 • Outi
  september 13, 2019 at 7:16 f m

  Du ser så fräsch ut 👌🏻
  Är fullständig novis på smink trots mogen (hehe) och livsfilofiserande (heter det så?) ålder – använder du foundation som den är – alltså utan puder och sånt?

  Reply
  • juliak
   september 17, 2019 at 9:33 f m

   Hehe fattar exakt precis jag är också en novis. Tack. Ja jag har oftast mineralpuder på! Återkommer med ett sminklinlägg tror jag minsann.

   Reply
 • Clara
  september 13, 2019 at 9:59 e m

  Tack för tips! Var i behov av en ny foundation och har viljat provat någon ifrån Lumene! Köpte “Blur” idag & den va ju toppen!! ♡
  Alltid roligt med hudvårds & sminktips ifrån dig Julia!

  Reply
  • juliak
   september 17, 2019 at 9:33 f m

   Vad härligt 🙂 KRAM

   Reply

Leave a Reply