Meny
Ellos / Promotion / Sovalkov / Sovrum

Sovrumsinspiration med Ellos!

img_9011-tile

Här kommer ett blogginlägg till bredden fylld med sovrumsinspiration! Ovan några sovrumsglimtar hemma hos oss.

Den platsen i hemmet som förtjänar lite extra omtanke.

Plats för vila och återhämtning.

Jag föredrar att sovrummet är ganska så enkelt inrett. Jag tänker sobert, mjukt, varsamt, fräscht och enkelt.

Här kommer några pärlor jag valt ut att visa er från ELLOS.

 

b-5-tile

Linne är det absolut skönaste att sova i tycker jag. Är så sugen på att bädda vår sovalkov i de HÄR ljusrosa påslakanen till våren.

De vita som finns HÄR är ju förstås en klassiker och funkar alltid. Känslan av att krypa ner i en renbäddad säng i vita fräscha mjuka linnelakan…åh!

b-7-tile

Jag hittade underlakan i linne HÄR. Någon som provat? Det måste ju vara nästan som grädde på moset i den optimala bäddningen. Kan inte tänka mig något skönare…

b-9-tile

Att hänga i fönster. Antingen hissgardiner i linne som finns HÄR. Ger ett enkelt intryck men ändå ombonat. Eller klassiska längder som finns HÄR.

b-4-tile

Jag tycker om sängar som de är. Alltså helt utan sänggavel. Men med en sängkappa. Visst är den vita med lite volang som finns HÄR fin? Jag tänker flickrum eller landet.

Den naturfärgade i linne som finns HÄR vore så himla fin hos oss. Snyggt att ha en färgad sängkappa istället för en vit som är mer vanligt.

b-3

Ett överkast! Den HÄR finns i flera olika färger. Mjuk och med en härlig struktur. Jag tycker om att inreda med en mjuk sober färgskala men jobbar mycket med olika strukturer för att skapa en ombonad känsla som inte blir platt. Olika struktur skapar liv!

b-11-tile

Och slutligen lite piff i form av kuddar. Älskar den HÄR i ljusgrått som även finns i natur HÄR och många fler.

Kika in hos ELLOS för mer härlig sovrumsinspiration.

 

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply