Meny
Naturhistoriska riksmuseet / Promotion

Sportlovstipset!

 

batch_fullsizeoutput_5521-tile

Hej hopp från soffan!

Jag har haft soffhäng dagen lång. Är så himla hängig alltså. Hoppas att Sportlovet under nästa vecka blir kryare för oss alla!

Jag bara måste få berätta om ett av mina absolut roligaste och mest fantastiska samarbeten jag någonsin fått göra. Produkter i all ära. Det är också härligt att få inspirera er med mode och inredning, några av mina största intressen.

Men när jag fick förfrågan om att samarbeta med Naturhistoriska som råkar vara en av mina absoluta favoritmuseer så ropade jag högt jaaaa!

Det är ett samarbete inför Sportlovet ( superspännande upplägg ) som jag publicerat på Instagram under kvällen idag. I mitt flöde och storys. Så egentligen vill jag mest tipsa er om att gå vidare dit och jag blir hjärtans glad om ni som jag tycker om den här formen av samarbeten också då lämnar ett hjärta efter er inne på Instagram. Ni hittar mitt Instagramkonto HÄR ( @khouri.julia ) och klickar ni vidare på min profilbild så kommer ni till det som kallas för Storys.

Hur spenderar ni lovet förresten?

Min plan är jobb ett par dagar, projekt rensa ur den gamla gårdsbutiken och sedan sportlovsmysa med lediga älsklingar. Kanske ett till besök på Naturhistoriska? Juno, Belle och Carlos skulle också uppskatta ett besök.

puss

Julia

0

2 Comments

 • Melissa
  februari 25, 2019 at 1:11 e m

  Åh, jag älskar Naturhistoriska! Snacka om barndomsminnen! När mina killar blir lite äldre ska jag också åka dit med dem, den yngsta är 11 månader medans den älsta är 3. Kanske nästa sportlov! 😀

  Reply
  • juliak
   februari 27, 2019 at 1:40 e m

   Jaa så himla härligt ställe! KRAM

   Reply

Leave a Reply