Meny
Promotion / Zcooly

Vad pysslar man med när man går i ettan tro?

DSC_0451

Jo då lär man sig väldigt många olika saker i skolan. Bland annat klockan.

DSC_0472-tile

Och på fritiden tycker Belle om att spela spel. Både vanliga klassiska brädspel och på sin Ipad.

DSC_0442

Zcooly är ett matematiskpel där Belle på ett lekfullt sätt kan träna på matematik utifrån sin egen nivå. Just nu ligger fokus på precis samma sak som i skolan, nämligen klockan. Med Zcooly får hon glädjefulla spelupplevelser där hon lär sig klockan på ett underhållande sätt.

DSC_0454

Det finns totalt tio olika lärande spel som är framtagna av erfarna pedagoger som passar för barn mellan 5-12 år. Genom bångstyriga får, pruttande hamstrar och tårtbak lär man sig olika saker inom matematik. Spelen är utformade efter läroplanen och varje årskurs vilket gör att det passar alla barn.

För mig känns det oerhört viktigt att en del av tiden framför skärmen är meningsfull. Skärmtiden får gärna innehålla lite av varje helt enkelt. Underhållning, avkoppling och kunskap.

Just nu tycker Belle mest om att samla slantar så att hon kan utöka samlingen djur på sin gård. Hon har siktet inställt på en enhörning!

Har ni redan provat Zcooly kanske? Och i sådana fall, tycker ni också att det är roligt och vilket moment är er favorit?

Jag och Belle kan verkligen varmt rekommendera er att prova spelen och just nu ger min kod khouri.julia 21 dagars alldeles gratis spelande.

Klick vidare HÄR för att läsa på mer och ladda ned Zcooly!

0

No Comments

    Leave a Reply