Meny
Ellos / Promotion / Trädgård

Vårpiffigt ute!

En av mina bästa härligaste och lyckligaste saker i livet är min lilla trädgård. Att få påta, planera, drömma, så, plocka små spretiga trädgårdsbuketter och äta av varma solmogna hallon är bland det bästa jag vet om.

Vi ska ta en liten titt på några av mina våriga favoriter för uteplatsen från ELLOS.

collage ellos 1

Först ut mjuk sittdyna i ljusgrått linnetyg som finns HÄR. Man vill ju gärna sitta mjukt och snyggt. Snyggt och ett skönt gung får man i  stolen Holmsund tillverkad av svensk furu. HÄR finns stolarna i ett pack om fyra.

collage 3 ellos

En Hammock måste ju var ibland det mysigaste som finns? HÄR finns den. En skön dyna i mjukt linnetyg att rulla ut på gräset eller altanen till påsklovslediga älsklingar kanske? HÄR finns den.

collage 4

Jag tycker om att skapa stilleben i min trädgård. Bord är perfekt för det ändamålet. Och för att fika på förstås. Men i ärlighetens namn sitter jag rätt sällan och fikar utan det blir mest att jag är på knä och påtar i rabatterna eller kökslandet. Men det är fint att ställa bord lite varstans som man dels kan ha som en bas för fina stilleben, som arbetsbord och såklart då även som det är tänkt, att äta vid.

Det HÄR drömfina gröna bordet skulle jag väldigt gärna vilja ha i närheten av mina rosa rosor. Grönt och ljusrosa, åh så vackert ihop.

Den patinerade metallkrukan som finns HÄR skulle vara fin med lavendel.

 

collage 1

Ett klassiskt set med utemöbler i vitt finns HÄR. Himla snyggt med ett runt bord. Och på stolarna naturfärgade mjuka dynor som finns HÄR. På bordet passar den HÄR kromade ljuslyktan fint att tända när det börjar skymma. Ser ut som en fotogenlykta men passar för ett värmeljus.

Det var några av mina favoriter från Ellos och är det så att ni vill botanisera runt lite mer bland produkterna så kommer ni vidare till Ellos hemsida HÄR och med den unika koden 395414 får ni nu även en rabatt på 20% som gäller på ordinarie priser hela april!

puss

Julia

0

3 Comments

 • Jeanette
  april 19, 2019 at 9:43 f m

  Hej
  Jag blev så glad när jag såg din rabattkod på Ellos. Gick in o tänkte beställa solstolar och ett litet pelarbord. Blev väldigt besviken när rabatten inte gick igenom eftersom det tydligen skulle vara ”nybeställning”. Vet inte riktigt vad som menas med det. Jag har handlat på Ellos tidigare om det är därför? Tycker att detta bör framgå när man lägger ut rabattkoder. Med vänlig hälsning, Jeanette

  Reply
  • juliak
   april 19, 2019 at 10:40 f m

   Håller med helt! Inte fått denna infon alls. Tar det vidare till uppdragsgivaren! 💕

   Reply
   • Jeanette
    april 19, 2019 at 1:14 e m

    Tack för svar

    Reply

Leave a Reply