Meny
Shopping / Sovrum

Fredagsmyset börjar NU!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

 

Hej hjärtan,

För prick en vecka sedan började fredagsmyset ungefär nu men på Gotland. Det var verkligen en mysig tripp med Elle.

Idag är vi hemma i Björsta och snart är hela familjen samlad. Väntar in Noell bara men senså. Finns ingen tryggare känsla och jag njuter av den så mycket. Jag vet ju vad som väntar. Barn på vift. Noell fyller snart 16 år och har ena foten i vuxenvärlden nästan. Om några veckor väntar en längre praktik på en Mäklarbyrå här i stan. Alla åldrar har sin charm men bara tanken på att barnen en vacker dag ska flytta, åh nej stoppa tiden NU snälla!

Nåväl. Helgen ska bli så himla mysig. Jag har ganska mycket jobb att göra men det får lov att gå. Brukar vara snabb när jag väl är igång och jag har allt redo i huvudet.

Vi ska absolut handla godis i den stoooora gottebutiken, hämta ut ett par paket, njuta frisk höstluft och se på någon mysig film.

Men nu några bilder från förra helgen. Pyjamastiderna börjar nu. Ibland har jag det hela helgen lång, bara på med en lång kappa och jag kommer undan min outfit på Lill-Ica till och med, eller ja nästan i alla fall…

Älskar vårt sovrum å Gotland. Ljuset är allt. Att vakna i det rummet är ren och skär lycka.

Ny pyjamas! Elle fick en precis likadan. Mysigt att hon är över på vuxenavdelningen nu. Finns så mycket fint.

Tycker om klassiska pyjamasar i milda färger med ränder. HÄR hittar ni överdelen och HÄR finns underdelen. De finns i flera olika varianter.

På Carlos sida av sängen. Loppisfyndat nattygsbord som vi målat i en grågrön nyans från Ottosons. Tavlan och de havrefärgade kuddarna kommer från Akantus. Lampan fyndade jag hos bästa Vintagevrån. Älska loppis.

Sänggaveln är från Ikea och jag köpte den utan överdrag. Svepte över ett stort linnepåslakan.

Tänk sen när vi renoverar sovrummet…men det orkar jag inte tänka på just nu. Taket har fläckar av vattenläckage, det finns ingen fungerande el och väggarna är sunkiga. Ändå ett så älskvärt rum.

Man känner sig extramysig i en fin pyjamas.

En kropp fylld till bredden med sömnbrist. Känner att det är dags att börja ta igen det. Önskar mig åter mitt morgonpigga jag. Vakna utvilad och pigg klockan 6 på morgonen tack. Nu är jag mest dödens vid den tiden på dygnet. Men tidiga mornar är ju så underbara…

Är så glad för våra rutiga sängkläder. Slutsålda på HM men HÄR hittar ni minst lika fina. Blir så oootroligt sugen på de HÄR röda till alla tjejers rum på Gotland. Fint både till jul och fräscht på sommaren.

 

Ha nu en riktigt mysig fredag kära ni. Hoppas den blir riktigt härlig!

Puss

Julia

+1

1 Comment

  • Liselott Skoogh
    oktober 23, 2021 at 1:19 e m

    Har för mig att era påslakan ÄR köpta på Mios och inte HM, men jag kan ha fel? 😄🤔

    Reply

Leave a Reply