Meny
Shopping

Januarifint!

(Inlägget innehålla reklamlänkar)

 

Det är dags att göra morgon hos oss…fredagmorgon!

Barnen ska till förskola och skola. Den allra första vardagsveckan är snart gjord. Jag har inte ens riktigt känt efter om mornarna för det har varit nästan övermäktigt att ta sig upp. Jag är en morgonmänniska i själ och hjärta men är så så så trött om mornarna just nu. Mörkret har inte släppt sitt grepp om de tidiga mornarna riktigt ännu och jag fryser. Trots mild vinter så känner jag mig frusen. Kanske är det tröttheten vad vet jag.

 

Vet ni vad jag ska hitta på idag? Jo jag ska åka till Enköping hem till Mari.

Hon har bjudit en skara kreatörer på lunch och det ska bli så mysigt. Hennes hem är magiskt. För att inte tala om hennes trädgård.

Nåväl, de blir en längre bilresa dit och jag sällskapar med Elin och det ska bli så himla mysigt.

Idag visar jag er lite Januari-fint som jag hittade i butik efter en liten kvällsrunda på nätet. Hoppas ni tycker om!

collage januari

De HÄR blåa jeansen från Lindex vill jag prova. Tror de är en perfekt modell för mig. Är inne i en period när jag vill ha stretch och mjukt på mig. Dessutom på REA.

Från samma butik kommer den HÄR gosiga pilejackan.

Jag älskar doftljus. De HÄR rumsdofterna från Sniph är spännande. Vad sägs om en doft som ger dig mer fokus, skärpa och koncentration. En doft som väcker din inneboende initiativförmåga och kreativitet. Låter spännande tycker jag.

Hos Afound kan man sannerligen fynda till fina priser. Det HÄR linnet tycker jag om. Fanns i svart också. Så fint med rynkdetaljen fram.

Okej. Finaste modellen på spegel är väl ändå en tredelad? Älskar. På Stockholms Auktionsverk finns den HÄR pärlan att buda hem för någon lycklig.

En randig matta från Himla. Himla sugen hehe…HÄR finns den till ett toppenpris. Jag tänker Gotland? Hursomhelst, ett kap.

Det HÄR serumet från Lyko är den bästa som finns för lyster och en lätt solkysst look. Helt enkelt den bästa brun utan sol produkten jag provat.

Livsjournalen– Hur överlevde jag innan den kom in i mitt liv? Fantastisk kalender och jag njuter av min vareviga dag.

 

Glad fredag och sköt om er!

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply