Meny
Skönhet

I badrumsskåpet lite nytt!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej hjärtan!

Åh jag har en så fin torsdag. Tycker veckorna efter jullovet varit lite motiga och trötta. Men energin återvänder. Är det för att jag tränar regelbundet och inte äter Fazers blå till lunch? Kanske. Och vardag samt rutiner som börjar sätta sig. Det är mer min grej. Lov är älskvärt absolut. Men jag älskar känslan av tydliga ramar, rutiner och njutet av kontrasterna vardag samt ledigt.

Okej, jag har fått in några himla härliga bilder från era kök. Jag vill se meeeer! Så mejla mig gärna några bilder från just ditt kök till julia.khouri@telia.com så gör jag (vi) ett mysigt köksinlägg här hos mig någon dag framöver. Jag fortsätter att kika runt efter kök att byta ut vårt befintliga med. Det är alltså endast själva köksskåpen och luckorna som byts ut. Resten är i toppskick.

 

Nåväl, till det jag faktiskt skulle visa er idag. Lite nytt i badrumsskåpet nämligen. 🧖🏻‍♀️  Mina tre bästa skönhetstips är att dricka mycket vatten, skratta ofta och se till att ha en riktigt bra hudvårdsrutin morgon och kväll. Den stunden är så himla värdefull, att få rå om mig själv en stund morgon och kväll. Visst tar ni er också den tiden?

I år satsar jag helhjärtat på riktigt effektiv hudvård med naturliga ingredienser som passar just min hud. Jag råkar vara ganska så nördig när det kommer till just hudvård och provar samt läser mig fram för att hitta de bästa produkterna. Är inget märke trogen itan provar mig fram och hittar personliga favoriter. Så att jag kan skräddarsy en rutin som passar just min hud.

Jag har en blandhy som tenderar att bli torr under vintern med en del pigmenteringar efter fyra graviditeter. Dessutom fyller jag 40 år i år så det krävs dagliga insatser för att hålla den återfuktad och så spänstig som möjligt. Tänkte höra om någon av er provat någon ansiktsbehandling som ni vill rekommendera? Tänker mig dermapen eller liknande. Berätta!

Rituals har släppt en serie med UNDERBARA Boosters innehållandes naturliga ingredienser som jag använder just nu.

C-vitamin Boostern som ni hittar HÄR ger min hud lyster och en jämnare hudton, perfekt för mig med pigmenteringar. Hyaloronsyra Boostern som finns HÄR återfuktar på djupet ordentligt, farväl vintertorr hud. Niacinamid Boostern som finns HÄR är min bästa vän när det kommer till att att jämna ut hudens textur och mimimera porerna. Varför blir porerna större med åren ens? Gillar inte.

Men innan Boosters så tvättar jag ansiktet med den HÄR geleliknande rengöringen. Därefter applicerar jag Booster och beroende på tid på dygnet så smörjer jag ansiktet med antingen en Dagcreme som ni hittar HÄR eller Nattcremen som finns HÄR.

Extra plus för otroligt snygga förpackningar. Jag har aldrig provat Rituals innan men gillar skarpt. Har ju hunnit prova på en hel del olika märken genom åren och har en riktigt härlig samling favoriter i badrumsskåpet nu. Det får bli ett matigt hudvårdsinlägg snart känner jag med även sminkprodukter.

 

Puss!

Julia

 

 

 

 

0

4 Comments

 • Ellinor
  januari 22, 2021 at 6:11 f m

  Oj vad spännande med kök. Vi köpte ett Ballingslöv kök med gedigen lanserad trälucka då vi byggde kök för snart 26 år sedan. Så mitt tips till er är att välja trä. Går att renovera och håller så mycket bättre än fanér och MDF. Min bror som jobbar som snickare förbjöd mig att köpa ett Ikea kök pga att de har så dålig hållbarhet och det rådet är jag glad för i dag. Mitt kök kommer hålla säkert 20 år till. Hade jag bytt kök i dag hade jag valt Snêk. Handsinkade lådor, gediget trä i stommar och luckor, hållbarhets tänk i alla delar. Sååå fint! Kolla in http://www.snek.se.

  Reply
  • Julia
   januari 24, 2021 at 3:03 e m

   Åh tack snälla för tips 🙂 Kram

   Reply
 • malin
  januari 23, 2021 at 3:55 e m

  När jag klickar på ritualslänkarna kommer jag hela tiden till en miss diorparfym på åhlens! Är de fler å min dator eller har det blivit fel? =)

  Reply
  • Julia
   januari 24, 2021 at 3:02 e m

   Det måste ha blivit helt tokigt ju 🙁

   Reply

Leave a Reply