Meny
Skönhet

I min dagliga skönhetsrutin!

(Reklam för Apotek Hjärtat)

Skönhet kommer inifrån i dubbel bemärkelse. Finns väl ingenting så vackert som en positiv och snäll människa med ett leende på läpparna?

Min hud har reagerat väldigt starkt det senaste dryga halvåret. I ansiktet och på kroppen. Det har helt enkelt varit väldigt stressigt och olyckligt inuti mig. Så när jag fick förfrågan om ett samarbete med Silicea så svarade jag bums ja. Vill så gärna få bukt med obalansen. Och jag har dessutom hört så mycket gott om Siliceas produkter men aldrig provat själv.

Har någon av er testat?

Silicea-serien innehåller djurvänliga, veganska och miljömedvetna produkter som är 100% naturliga, fria från konserveringsmedel och tillverkade i de finaste områdena i Tyskland. Innehåller ren mineralisk kiselgel och noll tillsatser.

Min kod JULIA5 som är giltig till 1/11 🙂 ger 5% extra rabatt på Siliceas redan nedsatta produkter HÄR hos Apotek Hjärtat.

Kislet i alla produkter i Silicea.serie kommer från Schwarzswald/the black forrest som är välkänt för sin unika kiselsand.

En förutsättning för välmående hår, hud och naglar är att rätt näring. når  hårrötter och hud inifrån. Original Silicea är ett vegetabiliskt kosttillskott med utvalda näringsämnen för att  bibehålla ett tjockt vackert hår, frisk elastisk hud och starka naglar. Så det här ser jag väldigt mycket fram emot att prova och jag har valt kapslarna men den finns även som flytande gel.

Original Silicea kapslar är vinnare av testpanelens bästa premium hårtillskott 2020, och prisad som bästa hårvårdsprodukt i Swedish Health Awards. Kosttillskottet är utvecklat för att bibehålla ett tjockt, vackert hår med mindre håravfall bland annat.

Vill du också prova? Eller kanske fylla på ditt förråd med Silicea så ska ni nu få en toppenerbjudande av mig. Min kod JULIA5 ger 5% extra rabatt på Siliceas redan nedsatta produkter hos Apotek Hjärtat. Gäller endast online till midnatt, måndag den 1:a november.

Klicka HÄR för att komma till produkterna!

Puss!

Julia

 

0

No Comments

    Leave a Reply