Meny
Skönhet

Min hemlighet för mjuk och ren hy med lyster!

DSC_0267

Här ser ni en trio av riktigt effektiva hudvårdsprodukter som jag använder regelbundet! Jag älskar hudvård som ni ju redan vet om och idag ska jag presentera tre av mina favoriter för er som nu går att köpa i ett kit. Perfekt ju!

Ett kit innehåller 3 st The Incredible Face Mask + pensel att applicera med, 4 st The Incredible Face gel och 4 st Pore Mask.

dsc_2120-2-tile

The Incredible Face Gel rengör huden på djupet och tar bort döda hudceller vilket gör huden renare och fräschare. Jag masserar in gelen i ansiktet med cirkulära rörelser och känner omedelbar hur ren huden blir. Sköljer med varmt vatten och återfuktar. Denna använder jag regelbundet för en rejäl rengöring av huden.

dsc_0016-tile-2-tile dsc_0164-tile

The Incredible Face Mask tar bort döda hudceller, tilltäppta porer och överflödig olja. Jag älskar älskar den rena känslan efter bara en endaste användning. Man applicerar masken på ansiktet,  låter den torka i 30-45 minuter, drar av masken och njuter av en väldigt len hud. Okej inte jättenjutbart att dra av masken men det funkar. Och helt klart värt resultatet.

batch_dsc_2423-2-tile

The Incredible Pore Mask är en härlig mask av lera som rengör porerna riktigt ordentligt på djupet. Bort med överflödig olja och talg.  Jag applicerar masken på ansiktet och låter den torka i 15-30 minuter. Tvättar av och märker ett omedelbart resultat med mindre porer och härlig lyster.

DSC_0269

Dessa tre produkter är ena riktiga pärlor i mitt badrumsskåp! Och är det så att ni behöver fylla på eller vill prova?

Klicka er då vidare till MayBeautys hemsida HÄR. Ni får 30% rabatt på ett kit med koden packjulia och rabatten är redan aktiverad när ni kommer till kassan.

Ordinariepris är 379 kr men ni får den för endast 265 kr!

Jag kan verkligen varmt rekommendera produkterna och blir ni inte nöjda så får ni pengarna tillbaka!

puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply