Meny
Skönhet

Missa inte detta!

Reklam för ABC skin

Inte om ni är sugna på lite härligt vardagsmys med resultatet återfuktad hy med lyster. Det kan hända att jag tjatar om det men det är liksom mitt mål med huden.

Jag har ju en ny hudvårdsrutin som ni vet med Emma S. Och håller mig till den.

Men ansiktsmasker är något jag mer än gärna köper och använder ett par gånger i veckan.

Livets vardagslyx och känslan efteråt är ju så underbar.

Så idag vill jag tipsa er om ABC skin som erbjuder en prenumerationstjänst på just ansiktsmasker. Men äntligen säger jag som uppskattar shopping direkt till brevlådan. Gillar det skarpt! Jag prenumererar faktiskt på rakhyvlar också, typiskt bra grej att få hem. Och nu även ansiktsmasker 👌🏼! Dessutom så väljer jag själv antal masker och det är enkelt att säga upp prenumerationen om man vill. Det känns viktigt att det inte är krångligt. Den är heller inte bindande på något sätt.

Såhär ser förpackningarna ut och de innehåller tvådelade hydrogelmasker med perfekt passform som ger mängder med fukt och lyster. Den ena innehåller retinol som är ett ämne som jag verkligen vill slå ett slag för när det kommer till hudvård. Retinol gör min hud jämnare och klarare. Precis vad jag är ute efter! Och den andra jobbar med fukt. Alltså en perfekt duo i badrumsskåpet.

Med koden Hey200 får du 200 kr rabatt första månaden. Du får alltså 4 masker för under 50-lappen! Klicka vidare HÄR för att läsa på mer. Och om ni provar, berätta gärna här vad ni tyckte sen. Så nyfiken på att höra om ni också tycker lika mycket om maskerna som jag gör.

 

Nu ska jag återgå till mitt kaos här. Jobb och packning pågår för imorgon bär det av till Gotland. Är så lycklig för det!

Puss

Julia

0

No Comments

    Leave a Reply