Meny
Tips

Det händer på Instagram just nu!

Det är på Instagram det händer skulle man kunna säga. Eller i alla fall där företagen gärna lägger sina slantar när det kommer till marknadsföring. Personligen skulle jag gärna blanda upp det hela lite mer då jag känner att jag här inne på bloggen kan ge mer kvalitativt innehåll med mer text, fler bilder och en annan slags känsla.

Men Instagram är härligt på sitt sätt och mitt bästa bästa tips för ett flöde att trivas med är att brutalt sålla och rensa. Ganska så enkelt ändå, att följa människor man inspireras av och fyller ens flöde med sådant man mår bra av. Själv föredrar jag livsstilskonton och trädgårdskonton. Ett och annat matkonto gillar jag också.

Nåväl, jag tänkte visa lite vad som hänt på mitt konto på den allra senaste tiden. Några tips på samarbeten som jag gärna vill tipsa om även här och några bilder som jag vill dela med er.

DSC_3170

DSC_3060

Dagens söndagstips på Instagram är Pauluns nya musli. Pauluns sortiment har hängt med i min vardag sedan många år. Älskar. Granolan med smak av kakao och hallon är min allra allra bästa. Blir ni nyfikna på den här så kan ni läsa mer genom att klicka er vidare HÄR. Ett gott frukost och mellistips helt klart.

DSC_2939

Inne på min lilla trädgårdssida som ni hittar HÄR börjar vi bli ett litet gäng. Något segare tempo nu förstås men till våren, då flyttar jag nog till det kontot nästan på heltid. Längtar.

DSC_2890

DSC_2908

Ett pågående samarbete med Simple Fast som levererar den i särklass bästa matkassen någonsin. Från innehåll till förpackning och smaken, åh alltså. Så pass att jag var tvungen att mejla kundtjänst och fråga efter ett recept på en sallad som var gudomligt god.

Vill ni prova så får ni med koden JULIAK10 10% vid er första beställning och erbjudandet har ingen tidsbegränsning. HÄR kan ni läsa på mer och se om de levererar hem till just er.

DSC_3050

Och ett lästips! En sådan riktigt härlig mysbok att läsa nu när hösten tagit vid. Vill ni läsa det första kapitlet så hittar ni ett utdrag HÄR.

DSC_3039

Juno vår Juno. Det blir ju allra mest Juno både här och på Instagram.  Alldeles i sin ordning. Hon är ju mest med mig och hemma. Men alla barnen är okej med att vara med på ett hörn. Brukar kolla av först.

DSC_3102

Där jag trivs allra bäst. I min lilla trädgård. Med mig var jag än går numera, ser ni? En snygg portabel högtalare. ÄLSKAR den. HÄR finns den och med koden JULIA30 får ni 30% rabatt på den. Kan varmt rekommendera. Ljudet och enkelheten i att jag kan ta den med mig var jag vill.

 

Okej det var en liten Instagramrapport med sådant jag inte vill att ni missar.

 

Njut söndagen så ses vi snart igen!

puss

Julia

0

1 Comment

  • Lina
    oktober 6, 2019 at 9:35 e m

    Tycker också deras granola mm är supergoda, men det har tagit oss en tid att förstå att det som de är sötade med (inulin, oligofruktos eller cikarot) precis som färsking granola som du tidigare samarbetat med ger barnen och oss vuxna magbesvär i form av gaser mm. Jobbigt för barnen i skolan. Så har fått gå över till hemmagjord granola sötad med honung istället. Vi är inte de enda som har de problemet läste jag när vi började googla. Synd för produkterna är goda.

    Reply

Leave a Reply