Meny
Tips

Fint i augusti!

(Inlägget innehåller annonslänkar)

 

collage sensommar

Jag älskar muggarna från Rörstrand. Swedish Grace är verkligen en av de finaste serierna jag vet om. HÄR finns muggarna.

Le Creuset är ju verkligen en klassiker när det kommer till emaljerade grytor. En oval i cremevitt ja tack! HÄR finns den.

Den HÄR tröjan från Lindex har jag. Så himla mysig. Nu finns den i fler färger.

Höst är lika med jeans ju. De HÄR från Lindex ser riktigt snygga ut.

Naturfärger och vackert sänglinne hittas HÄR inne på Lexington.

Jag älskar pyjamasar och det HÄR setet från HM är senaste tillskottet. Tänker inviga den till helgen allra senast. Supersöt!

Den HÄR ugnsformen använder jag flitigt och vill tips er om då den är så otroligt fin och effekt i storlek. Till ugnsomelett, gratäng eller paj.

Allure från Essie! Finaste nyansen om man önskar sig ett pudrigt nagellack. HÄR finns den.

Jag klickade hem den HÄR collegetröjan från Gina. Hoppas den passar! Den här hösten blir ju ett enda långt jobba hemifrån så myskläder är mitt fokus.

 

Okej, sista sommarlovsdagen pågår. Vi får se hur morgondagen bli. Juno känns inte helt hundra så terminen kanske börjar med VAB. Lite vad jag hade på känn och något jag verkligen på riktigt inte orkar just nu. Jag vill komma igång med vardagen. Mitt jobb. Och ett andrum önskas. Jag är nog lite trött. Sommarlovstrött. För ingenting är antingen eller. Ja sommarlov är ljuvligt. Men det är också påfrestande av olika orsaker.

Vi ses imorgon igen, nu är jag tillbaka och det känns så himla mysigt att få vara här med er igen varje dag. Saknat massor!

Sköt om er.

puss

Julia

 

0

No Comments

    Leave a Reply