Meny
Träning

Min träningsplan vintern 2021!

(I annonssamarbete med Stronger)

Jag tycker om att ha en plan och mål. När det kommer till träning så har jag endast ett mål. Att den ( träningen) blir av. Det är mitt enda krav faktiskt för jag tycker att livet är ganska välfyllt med krav som det är. Min träning ger mig energi. En stund av tid för och med mig själv.

Jag har joggat mig genom många år nu i ur och skur. Tar ibland pauser på någon vecka under sommaren och vintern i samband med att vi alla är lediga. Men i övrigt håller jag i mina joggturer hårt.

Under 2021 adderar jag lite mer träning i form av korta effektiva pass efter en joggtur. Jag har inte hunnit/prioriterat det under hösten som varit så fullspäckad. Men innan våren anländer och jag mer eller mindre flyttar ut så ska här både joggas och tränas hemma med kroppen som redskap.

 

Så här kommer min tränings och må bra plan för vintern 2021!

3-4 joggturer i veckan

2-3 jympapass efter jogg

1 kallbad

Jag ska variera mina gympapass men här kommer tips ett pass som jag tycker är roligt! Jag kör 60 sekunder av varje övning och hur många omgångar de blir är helt beroende av lust och tid.

Julias jympapass

krysshopp

armhävningar

sit-ups

hip raises 

squats

dips på en stol

plankan

springa på plats med höga knän 

sitta mot en vägg

sidoplankan

 

En viktig ingrediens i min träning är bekväma, funktionella och fina kläder. Jag vill verkligen att kläderna är mjuka, inte klämmer åt på ett obehagligt sätt och jag vill känna mig fin.

I samarbete med Stronger har jag fått välja ut några plagg och efter en tids användning så ska jag tipsa er om mina personliga favoriter som jag varmt kan rekommendera er som ska uppdatera garderoben med lite nya träningskläder.

HÄR hittar ni de mest perfekta tights man kan tänka sig. Ribbade, mjuka, följsamma med hög midja. Jag har de i svart och den fina mjukt hallonrosa färgen.

HÄR finns en matchande top som även den är otroligt skön och himla snygg visst? Och HÄR hittar ni den svarta korta toppen med ärm. Känner mig så fin i den.

HÄR hittar ni t-shirten med knyt som jag har i svart. Lite mer lös och ledig. Oerhört härlig att träna i och på min önskelista står en till i pudrigt rosa.

Innanför den HÄR !

 

Med min kod JULIA20 får du 20% rabatt på precis hela sortimentet som finns HÄR.

Tänkte passa på att fråga om någon av er tränar med band? Sådana HÄR. Lite sugen på att införskaffa nu när jag ska stepp upp min träning.

 

Vi ses snart igen!

Puss

Julia

0

2 Comments

 • Lena E. Hagsten
  januari 6, 2021 at 10:11 f m

  Jag försöker också köra hemmaträning med kroppen som redskap. Har börjat använda band och det ger verkligen mer. Funkar jättebra! Till exempel sqats med band eller höftlyft och sen ut o ihop med benen i lyft läge (om du förstår hur jag menar). Prova!
  Nya bloggen är jättefin!
  (Lite svårt att hitta vart man kan skriva kommentarer dock.)
  /Vänligen Lena

  Reply
  • Julia
   januari 18, 2021 at 11:51 f m

   Tack snälla Lena! Köper band i februari eller mars. När jag kommit in i mina rutiner. Kram

   Reply

Leave a Reply