Meny
Utflykter

En fredag på Ulriksdal

(Inlägget innehåller en adlink)

Vi var iväg på en så mysig tripp igår. Hela familjen. Alltså jag har nog inte riktigt vant mig vid att vi är så många. Jag är så himla himla stolt över min fina stooora familj.

Men ja, nu ska ni få se lite glimtar av vår fredag. Vi packade in barnen i bilen och åkte tvärs över stan mot Ulriksdals trädgård. Mmmm jag blir ju nästan sådär löjligt pirrig i magen av alla härliga blommor och växter. Så vi shoppade loss och jag gjorde som jag alltid brukar. Köpte på känsla. Inget mätande och räknande här inte som ju egentligen nog är det optimala när man anlägger rabatter. Men det ska nog bli bra ändå.

 

Mina hjärtan! Så himla himla fina. Alla fyra! Och mannen bakom kameran såklart, älskling!

Stråväskan är sommarens väska och i min finns mest Junosaker. Inte för att jag är någon särskilt trendig människa men stråväskan som väska, jaaaa så snyggt! Min kommer från Lagerhaus.

Björstaflickor på utflykt! Juno var såååå gullig i sin hätta från Vintagefabriken.

Jag hade på mig min skjortklänning från Gina och fick faktiskt en kompimang för den.Jag blir så glad varje gång någon kommer fram sådär. Så fint. Klänningen finns HÄR .

Jakt på perenner till rabatterna!

 

Så idag ska jag klämma in lite påtande mellan morsdagbak och så har jag looovat Belle att hon ska få åka karusell på Ösmo marknad och det ska hon såklart få göra trots att mami är siså sugen på marknadshäng.

Njut nu lördagen! Vi ses snart igen.

puss

Julia

0

No Comments

  • Emmeli
    maj 27, 2017 at 10:04 e m

    Åh så himla fin bild på mamma och vackerbarnen!

    Reply

Leave a Reply