Meny
Punschveranda / Sovalkov / Vardagsrum

Den här känslan!

(Innehåller en reklamlänk)

Tycker om känslan hemma efter jul. En ny och ren känsla. Och suget efter att förändra och göra fint är nästan lika stort som efter sommaren.

Just nu ser det ut såhär hemma hos oss. Och ja ni ser ju, ljuset fullkomligen flödar in. För några veckor sedan knipsad jag av ett par kvistar från vårt körsbärsträd och nu blommar de. Lyckan i det!

Jag är så nöjd med att våra målade golv är ett minen blott. Under förra året fräschare vi till våra golv och lät de slipas, lutas och oljas. Vi valde att behandla med 50/50 av vit och grå gammeldags lut och en naturell olja på det.

Alltsåååå…banka lite lätt på grenen där du knipsat av den och ha kvisten i ljummet eller varmt vatten så blommar den alldeles snart. Prova med syren också vettja!

Förra årets bästa bygge? Punchis. Som kom till att bli mitt lilla arbetsrum.

Ett litet avlastningsbord som är loppisfyndad och vasen kommer från Nittsjö Keramik. Tapeterna tillhör Borås tapeters kollektion Linen och heter Calm White. Ljusa väggar är och kommer för alltid vara jag. Trenderna kommer och går men jag håller mig till det. Så galet fint genom tiderna, nu och för alltid.

Där skymtar bygget av linneskåpet. Byget står still då leveransen av material blev försenad men snart så.

Fluffgos från & Tradition, Little Petra. När vi renoverat färdigt på Gotland så önskar jag mig en lika dit. Med fotpall tack.

Mattan är en favorit som ni hittar HÄR. Jag har ju en rabattkod om ni blir sugna på ett köp. Koden 435401 ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser.

Jag tycker nästan osunt mycket om speglar och har hur många som helst. Så vackert att inreda med och ger rummet en helt otrolig känsla av ljus, rymd och olika vinklar att njuta av.

Favoritplats. Där landar alla någon gång under dagen. Med öppen spis som utsikt och glimt in till köket och vardagsrummet. Husets mitt.

 

Hej hjärtan!

Hur är er onsdag? Börjar ni känna er redo för ny termin? Jag kommer så sakteliga in i det och nästa vecka tror jag att vardagen är ett faktum minus en och annan VAB möjligen.

Imorse kom jag ut på årets första jogg. Det var en PINA att ta mig ut. Hela kroppen skrek nej. Men jag tog mig samman. På med ullunderställ, ullstrumpor, mössa, fleecejacka och broddar på springskorna. Efter en halv mil var jag åter hemma med en himla bra känsla. Nu ska jag träna mig fram till våren. Regelbundet och ofta.

Annars? Jo jag kör planering och installation av mina nya IT grejer veckan ut. I lagom tempo. Nästa vecka är det dags att börja fota ett par kampanjer och komma igång lite mer på allvar.

Hörs snart igen!

Puss

Julia

 

 

+1

1 Comment

  • Pernilla
    januari 14, 2021 at 10:09 f m

    Den runda taklampan, var finns den att köpa?

    Reply

Leave a Reply