Meny
Vardagsrum

Vardagsrummet just nu!

Hemma i Björsta alltså!

DSC_2231

Spår av Juno. Gullig docksäng med lika gulligt täcke.

DSC_2251-tile

Docklek är en älskad lek hemma hos oss just nu. Juno är en riktigt gullig liten mamma kan jag ju tala om för er. Så generös med pussar och ömma kramar.

DSC_2233

En pasteller trädgårdsbukett. Det är höjden av lyx ändå att plocka alldeles egna buketter långt in på hösten.

DSC_2236-tile

Ignorera hur lampan står tryckt mot väggen den ska såklart stå en bit ut.

DSC_2239

Den härfotpallen med tillhörande fåtölj ska få flytta till Gotland. Kommer nog att passa riktigt fint med en fårskinnsfäll på.

DSC_2237-tile

Ja såhär ser det alltså ut just nu och jag är ganska så nöjd. Jag kommer att addera till en eller två kuddar från Svenskt Tenn men ska först bestämma mig för vilka. Tror nästan att jag vet. Ska ha samma lika på Gotland. Kanske lite knäppt men för mig är det ingen skillnad här eller på vårt lantställe. Smaken är densamma så att säga även om Gotlandshuset kommer att ha en något mer enkel framtoning så blir det samma färger och stil i det stora hela.

DSC_2241

Jag älskar stilkrockar. Lite tokiga lampor eller nått annat som bryter av.

DSC_2242

Vintageborde från NK gillar jag himla mycket. Blir svårt att hitta något fint till Gotlandshuset. Det får ta den tid det tar helt enkelt.

DSC_2243

Längst bort i hörnet och lite bakom soffan så finns det leksaker i mängder. Skönt med korgar att stuva undan i när det är färdiglekt.

DSC_2248

En av Junos favoritplatser.

DSC_2253

Det var vårt vardagsrum det! Och ja, det börjar bli dags att snart åka hem. Jag och barnen åker på måndag. Carlos stannar kvar den lyllosen. Bråda dagar blir det för min del då vårt hem fotas till tidningen Lantliv på onsdag. Har inte den blekaste aning om hur trädgården ser ut och den är nog prio att få i skick inför en fotografering.

Igår var vi på års och upplevde naturen och fikade gudomligt gott. Idag ska vi få undan lite skräp till återvinningen och jag fortsätter att måla linne/klädskåpet.

Sköt om er.

Puss

Julia

 

0

No Comments

    Leave a Reply