Meny
Vardagsrum

Vintrigt vardagsrum!

 

Hej hjärtan!

Nästsista dagen på året. Hur känns det? Visst borde 2020 bli ett på många sätt bättre år i samhället i alla fall. Även om vissa saker förändrats för gott kanske.

Här har ni rykande färska bilder från vårt vardagsrum som där ser ut just nu. Jag är så himla sugen på fönsterfoder, gardiner, ny väggfärg och ett nytt linneskåp. Det sistnämnda blir verklighet alldeles snart.

Idag ska Juno till tandis för sitt första besök. Och därefter handlar vi Nyårsmaten. Har fortfarande inte landat i vad vi äter men förmodligen blir det lite olika slags rätter så att alla blir nöjd och belåtna.

 

Ses imorgon igen!

puss

Julia

0

2 Comments

 • Anna
  december 30, 2020 at 8:19 e m

  Vi borstade rent väggarna från kalkfärg vid lucia, tröttnat och ville måla om med vanlig färg. Herregud vad vi svor så himla dammigt och skitit i hela huset. 🙃 När jag trodde jag fått bort allt och solen sken på Julafton så såg jag ett fint grått lager i fönster på blomblad och lampor. 😫 men jaja. Fint blev de med ny färg på väggarna, men ett riktigt skitgöra var det. Haha! All pepp till er. Kram

  Reply
  • Julia
   december 30, 2020 at 10:32 e m

   Dör lite nu. Det mååååste finnas ett annat sätt? Alltså klarar typ inte av dammsanering en gång till i mitt liv 😳🙈😆 Måste googla! Kram

   Reply

Leave a Reply